Hej!

Nu har jag inte skrivit här på ungefär en månad och det är för att jag inte mått så himla bra på sistone.

Har tagit mycket prover på både sköldkörtel och njurar, och väntar på telefonsamtal nu från läkaren i Köping om huruvida
jag ska bli inlagd eller hur dom vill utreda mig vidare.

Är även inte så himla up and go, visst jobbar jag – men inte alls så som jag vill. Kan jobba någon natt då och då ibland men inte jämt, saknar att umgås med mina boende på dagarna och fixa och dona.. Är inte alls någon nattmänniska så detta får mig endast att må dåligt och bli nedstämd, men då man är timvikarie får man tacka och ta emot det man får.

Hur som helst, har konstant smärta i urinblåsa och njurar. Även över hjärtat och i lungorna då och då, men man sliter på. Ska jobba inatt nu och imorgon, sedan är jag ledig till på lördag då jag jobbar lör-sön natt. Hoppas det finns någon liten figur vaken som man kan sitta och prata med, det är alltid så trevligt och mysigt.

På grund av smärtan är sömnen den enda gången då jag är smärtfri så då kan ni ju tänka er att då jobba 10 timmar natt också utan förmågan att sova innan jobbet.. Men hur som helst, tänkte ta med min dator så jag kan skriva nu när jag äntligen kommit igång.

Känns som allting är färdigt nu med idéer osv och jag fick en snilleblixt för ca 10 min sedan och skrev nästan ett helt A4 papper bara sådär. Om jag inte redan talat om det, så har jag börjat om igen. Idén höll inte, men nu känns det bra.

Fick önskemålet att inte blanda in det övernaturliga, men det är den jag är och det jag är bäst på därför måste jag skriva utifrån det. Och jag tror att den i slutändan kommer att bli bra, om än kanske lite lurig och mörk. Men sådant gillar jag.

Till denna slutgiltiga idé har jag gjort en bild, och får jag inte detta att gå ihop så skiter jag i det. Har en annan idé som också spökat i flera år, kanske får satsa på den istället. Tills jag kommer igång ordentligt med denna. Men än så länge går det som planerat.

Här har ni honom. Har varit lite hasty med att skriva ut karaktärens namn då det finns en/flera som vet om denna idén, och som sagt kan man inte lita på någon. När somliga sätter pennan till pappret kan andra få bråttom att prestera och då modifiera sanningen lite.

Här har ni i alla fall Jonah Ashbury. Mer än så avslöjar jag inte. Som ni i alla fall ser så bär han en svart huva, och det har sin förklaring. Ska nog lägga till en detalj i bilden senare som är hans signalement eller vad heter det?

Hur som helst, nu ska jag dra iväg om ca 15 minuter så ska packa ihop. Skönt  att skriva av sig lite i alla fall, vi höres när vi höres.

 Name (måste anges)

Email (måste anges)

Website

Speak your mind