Jaha.. Då var vi på den där dagen som inte kommer varje år. 29 februari. Många kanske tycker det är helt extraordinärt att ha en ”extra” dag på året, men inte jag..

I alla fall har jag haft det superbra sedan jag skrev sist, har hunnit med både det ena och det andra! Jag har köpt nya kläder, har jag gjort.. Ett par jeans som satt PERFEKT! Aldrig haft ett par byxor som sitter perfekt, inte ens mjukisbyxor! Och så köpte jag tre t-shirts och en skjorta.

Och jag måste ju dela med mig av min glädje, jag köpte MEDIUM. Alltså efter att ha köpt L/XL i nästan 8 år så köpte fick jag köpa medium, förstår ni vilket moment detta är för mig?

Men det är klart att för ett år sedan vägde jag 15 kilo mer än idag och när jag började med Herbalife vägde jag ca 7 kg mer än idag. Minus 8cm i midjan sedan januari 2015, tänk vad man har samlat på sig. Känns bra att faktiskt ha hittat någonting som fungerar för mig, och det fungerar för mamsen också som är på riktigt god väg neråt!

Nåja.. Igår var det cirkeln igen och då fick vi måla! Inte som man vanligtvis gör utan detta var med ett strykjärn och vax, på slutet fick jag fnatt och gjorde sammanlagt 4-5 stycken tror jag. Sedan har jag väldigt svårt att tyda dessa bilder åt andra, men mina egna kan jag hanka mig fram med.

Funderar på att köpa sådant själv, men det får nog vänta till nästa månad. Eller i alla fall någon vecka för är alltid supersnål när jag precis fått lön, sedan när jag vet att jag har pengar kvar när nästa löning närmar sig så blir jag mer medgörlig. Vad annars ska jag lägga pengarna på liksom.. Om inte sådant man tycker är kul!

Jo just det, vi fick biljetter till Bruce Springsteen också! Dock till extra konserten, tycker att Ticnet’s system är lite vajsing då de låter en sitta kvar i kön trots att biljetterna är slut. Nu släppte dom tack och lov biljetterna till extra konserten direkt så man var kvar i samma kö, och det var ju bra! 4st sittplatser och jag, min syster, min lillebror och pappa kommer nog ha jätteroligt hoppas jag!

Nu ska jag snart iväg och jobba, sedan är jag ledig till på fredag så vitt jag vet. Har sjukgymnasten imorgon också men får nog boka om den igen då vi har lite andra planer.

Nu ska jag snart ta mig en tropisk shake med lite jordgubbar och hallon till lunch, sedan tar jag nog en liten svängom med hunden om jag hinner. Har även avsatt 1 – 1 1/2 timme till skrivandet idag så inte kommer jag ha tråkigt minsann.

Vaknade vid kl 6 av att jag drömde hur jag kastade knivar i ryggen på en man och rymde ut där jag gömde mig i en buske tillsammans med någon skådis jag inte kommer ihåg vem det var, tror det kan ha varit Ryan Reynolds… Mysko! Och lilla valpisen Bella var med också och så skulle jag köpa fläskfilé. Detta är inte första gången jag drömmer om fläskfilé, måste jag inflika..

Jaja, det är nog den här drömfångaren som busar med mig tror jag! Men kul är det att se vad hjärnan hittar på!

På återseende!Name (måste anges)

Email (måste anges)

Website

Speak your mind