Hej igen!

Nu är det snart jobbardags igen, 12.30-21.30 så en lång lång dag ligger framför mig.
Vaknade tidigt idag, vid 8 ungefär och åt lite havregrynsgröt och drack te framför datorn. Så sedan dess har jag skrivit ytterligare 1 1/2 sida bara sådär och nu börjar man komma någon vart i berättelsen.

Ärligt talat så fick jag denna boost efter fullmånen, då lade jag ut pendel och tarotkort för rening och antagligen så blev jag själv nyfödd eller någonting för orden bara kommer till mig. Det ser så klart ut framför mig att jag skulle kunna skriva hela dagen, ärligt talat – men det kan jag ju inte. Dock är jag ledig imorgon så ska ställa in och boka om sjukgymnasten då jag nästan alltid ska dit när jag är ledig, vore skönt med en dag helt utan tvång.

Ja, förutom köandet till biljetterna då men det får vi se hur det går. Man kan ju aldrig veta.

Därefter ska jag skriva tills fingrarna blöder, förhoppningsvis! Åtminstone kanske 2 timmar, haha.. Det kan man ju försöka avsätta i alla fall och det är på ett ungefär hur länge kan jag sitta still innan benet börjar krångla. Så det får ju passa bra då då.

Jaha, bekymmer sorger och besvär? Ja det vettefan.. Ingen sorg eller bekymmer kanske men är ju lite besvärad över en sak, dock tänker jag inte ta upp det här faktiskt så det får vi hoppa över. Är lite bekymrad då kanske över hur jag i hela fridens namn ska orka ett så långt pass, men det har jag ju gjort förr – jobbade ju hela julafton för Guds skull. Är nog inga problem.

Är glad för att jag äääntligen kommer igång med mitt livsverk, och att det går så pass bra som det gör. PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ.

Det var nog allt för den här gången, på återseende!

Bjuder till sist på den här charmiga bilden på katten Svea som bebis. Hon är en riktig stjärna.. :DName (måste anges)

Email (måste anges)

Website

Speak your mind