Greetings!

Idag har det inte hänt så värst mycket för mig, jag har pysslat lite med lillebror med vattenfärgerna vi köpte igår när vi var på stan. Köpte sådana där tuber och ett set med penslar, har penslar sedan tidigare också men kunde inte hitta dom..

Hur som haver var det jättekul att göra lite som inte är digitalt också, inte för att jag inte gjort det också! För det har jag gjort idag, dock tog jag lite pauser emellan så kan inte direkt svara på exakt hur lång tid det har tagit att göra denna. Men började imorse runt kanske 11 eller någonting, och blev klar nu vid 21.oo. Med pauser för lunch, tvättstuga, middag och handling. Har även dammsugit idag också!

Oh, och så pratade jag och mamma om vi skulle hoppa på mediumutbildningen som startar nu i april så det spåret är vi väl lite inne på nu när medial cirkeln snart är över. Känns som att det är en bra idé att utforska även denna sida då jag börjat känna av energier på t.ex min arbetsplats och hur någonting rör sig igenom min kropp så jag bli som gelé. Ställde mig i förrådet på jobbet och bara skrek ÅH HERREGUD! för någon vecka sedan, och i dessa stunder får jag även upp som bilder i huvudet som jag upplever skall tolkas på något sätt och jag kan inte för mitt liv förstå hur jag ska kunna göra det, och då känner jag som en utomkroppslig frustration.

Man vill ju självklart kunna hjälpa eller förmedla vad dessa ”väsen” vill säga och jag tror det skulle vara ganska kul att få se vad som vandrar i gångarna.

Jahapp, imorgon har jag lite spåsessioner ”inbokade” eller vad man skall säga. Kommer hädanefter börja ta mellan 50-100 kr betalt för att spå då det tar både tid och energi, och i vissa fall kan man inte bedriva välgörenhet hur länge som helst trots att jag egentligen har svårt att ta betalt för saker. Kan inte ens ta emot pengar tillbaka när någon lånat utav mig..

Nåväl.. Det är en historia för en annan gång! Jobbdags igen på fredag men nu ska jag njuta av en ledig kväll och en troligtvis ledig torsdag också. Är inte främmande för att bli inringd, INTE ALLS! Saknar redan mina små sötisar efter att ha varit ledig i 2 dagar. Blir smått isolerad när jag är ledig för att man är så pass social när man jobbar, men men – mer tid för att skriva!

Skall visa er bilden nu innan jag avrundar och säger adjö med dagens fundering och bekymmer samt dagens glädje!

Något lite annorlunda med en touch av vampirism! Sådant gillar ju en del, och jag med till en viss gräns. Skall man ge sig in på vampyrer skall det vara BLODIGT.. *host* inte TWILIGHT *host* Och nej jag var inte besatt av Taylor Lautner när filmerna kom ut. :(

Det var då det.. Lägger upp ett till inlägg sedan med bilder som jag gjort under min lediga tid!

Och sist med inte minst:

Dagens fundering har varit huruvida man skall hoppa på kursen eller inte, som tidigare skrivet.

Dagens bekymmer har varit en stilla undran varför jag alltid vaknar 7.30 VARJE morgon när jag är ledig. VARJE morgon alltså.. Är jättejobbigt för nu när kvällen nalkas är jag så trött så jag skulle kunna somna på toa.

Men dagens glädje är i alla fall att jag insett att jag inte behöver bevisa för andra vad jag kan och inte kan, så länge jag vet med mig själv vad jag är bra på och vad jag är mindre bra på! Men kritik är alltid välkommet ändå! :D

På återseende!Name (måste anges)

Email (måste anges)

Website

Speak your mind