Hallå alla glada!

Alltså idag har jag ett sådant där förtjusande pirr i magen! Ni vet, när man känner sig exalterad och lycklig? Jag känner mig så himla tillfreds alltså så ni anar inte. 5 A4 papper skrivna redan, hur ska detta kunna delas in i kapitel?! Så himla, otroligt, fantastiskt roligt detta är! Åh säger jag bara.

Vill sååå gärna fortsätta skriva nu men måste bege mig till jobbet om ca 1 timme. Har hunnit städa lite i köket åt lilla mamma som är och hämtar lillebror, och så har jag dammsugit! Kände mig snäll idag och så gillar jag att ha ordning omkring mig.

Hann också med att färdigställa en bild idag, och glad för det är jag! Tänk att man har så många som ligger på lut och när man återigen tar upp dom så går det fort som fasen att göra klart. Aa alltså det är så jä*** roligt detta så jag finner inga ord.

Hoot, hoot – säger jag.

Har också återigen tagit upp min Herbalife ”diet” och jag känner mig redan piggare, uppblåstheten är som bortblåst *blinkblink* och man känner sig hälsosam! Sedan ska jag promenera till jobbet också så det blir ju bra kan jag tycka.

Åh, och så var det så roligt igår på cirkeln för vi var lite fler än vad vi brukar – lillebror Gustav var nämligen med. Sedan fick vi med oss honom hem så vi tittade lite på Chowder och han gick på spökjakt i köket.

Hur som helst, fick vi prova på ett trollbord igår och shit alltså vad det for efter en stund haha – superkul tycker jag, älskar sådant där verkligen.

Och nu fick jag en känsla av hur gärna jag vill rita med kol, det ska jag nog göra innan jag går. Det hinner jag ju. Är inne i en kreativ period nu känner jag, har nästan lite höstkänslor och då arbetar jag som bäst. Men nu börjar ju våren nalkas och det är inte helt fel det heller, men det får gärna stanna där. Sommaren har jag inte så mycket för, det är så hemskt när det blir så varmt.

I alla fall, idag har jag inga bekymmer alls faktiskt. Inga alls! Är pigg och glad, redo för tre jobbkvällar på raken och sedan skall det köas för biljetter till Bruce Springsteen. Det får vi se hur det går!

Toodeloo så länge!Name (måste anges)

Email (måste anges)

Website

Speak your mind