PS. Blev något fel med detta inlägg så publicerades först nu..

God förmiddag skulle jag vilja säga, om det inte är lunch kanske? God lunch.. Låter konstigt.

Hur som helst NU har jag börjat. JAG SKRIVER ÄNTLIGEN! Prologen är klar, första kapitlet är påbörjat och jag kämpar verkligen med att bara flödesskriva och inte tänka för mycket. I slutändan ska man ju gå igenom arbetet och korrigera, rätta och plocka bort samt lägga till men sådant gör jag gärna på en gång fastän jag inte borde – därför tar det så lång tid! Stör mig verkligen på det, och samtidigt har katten tuggat sönder mina hörlurar och därför får jag använda hörlurarna till min Iphone som fullkomligt maler sönder mina öron.

Att dom kan få sälja sådant skit, och jag som tycker att jag har stora öron – nej jag får seriöst skavsår av dom, värker i hela huvudet för de är så stenhårda och icke följsamma. Ska inom kort köpa nya, hua.. Funderar på BEATS men vill inte lägga hur mycket som helst utifall kattan får tag i dessa också..

Nåväl. Är sugen på att knåpa ihop ett omslag utav den första bilden jag lade upp i bloggen här. Alltså inte den längst upp, den visar jag bara för att ni ska ha någonting roligt att se på. Nej jag menar såklart den här:

Utan mitt bloggnamn där då.. Den var avsedd till detta ändamål från början, och jag har gjort sååå många! Men visar jag upp dom får ni ju veta vad berättelsen heter och det får ni inte göra ännu! Men även det kommer senare.

Och vet ni vad jag läste? Har ju läst många artiklar och sådant där om författarskap och hur man inte ska kunna försörja sig på det, samtidigt som dom tar upp hur Camilla Läckberg är ett undantag och så vidare. Beror inte det på vilka ambitioner man har? Vill man bli en hobbyförfattare är ju chansen mycket liten att du slår igenom på stort. Min dröm är större än så, och alla som tvivlar ska få se! 

Nu krämar jag in bilder i detta inlägg men strunt samma! Idag är det cirkeln igen och lillebror ska följa med, igår sade han att han vill bli medium och det ska börjas tidigt. Hehe. Nej skämt åsido, detta är en nyttig upplevelse och erfarenhet tycker jag, samtidigt är det superkul!

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt mästerverk, och komma ihåg att INTE TÄNKA FÖR MYCKET PÅ att stava rätt, och lägga till massa jox som inte behöver vara där! Nu kör vi på riktigt, yaay!Name (måste anges)

Email (måste anges)

Website

Speak your mind