Hej igen!

Två månader har gått sedan sist, och jag har hunnit bli inlagd. ”Friskskriven”, feldiagnostiserad med UVI, lågt blodtryck – blablabla.

Känner nu spontant att är jag sjuk så är jag sjuk, och jag skiter i vilket för svensk sjukvård är total och fullkomlig katastrof. Så det så.

Annars då? Sitter just nu med ploppar i öronen för att stänga ute allt ljud så jag ska kunna koncentrera mig ordentligt, försöker skriva tidslinje,

fullständig plot och karaktärsbeskrivningar på samma gång och det går ju sisådär. Jag kan helt enkelt inte välja, jag vet inte vart jag ska börja?

Är dock nästan klar med karaktärerna nu, men kommer ju på nya hela tiden! Hur ska detta sluta.. Alla är väsentliga för storyn, ändå vill jag börja skriva ploten och bli klar. Det är minsann svårare än man trodde, ska jag säga. Avundas dom som kan slänga upp ett papper och skriva en hel bok på en månad typ.. Dock är ju jag en sådan person som måste planera och komma ihåg. Vilket mina 20 dokument och 5 anteckningssidor
nog gärna vittnar om.

Sommarperioden har börjat också och det blir mer och mer snärjigt. Jag älskar att jobba men känner mig slut som artist, ändå hatar jag att sitta hemma och loda. Om det bara gick bussar ut till slottet skulle jag sätta mig där under mina lediga dagar, det hade ju inte gjort någonting kan man ju säga. Är nog mest bara putt över att jag nästan bara jobbar dagar, då jag vet hur jag blir när jag inte får sova ordentligt. Hur jag varit förr och hur jag är rädd för att bli igen, och just nu känns det inte vidare långt borta att dundra in i väggen igen. Och att bli sjukskriven för utbrändhet är det sista jag vill. Hinner inte ens bli förkyld, känner jag där jag sitter med någon form av bakterie i kroppen som förmodligen är ”spårlöst” försvunnen när jag vaknar och drar på högvarv igen imorgon.

Det är någonting varje dag nu, ikväll har vi cirkeln och just nu tränar vi inför våran elevseans i Juli. Sedan jobb nästan hela veckan, när jag tillslut blir ledig drar jag iväg till Ullared med min vapendragare och hinner knappt komma hem innan vi ska åt samma håll igen för Bruce Springsteen. Ja, ni märker ju att det inte finns så mycket tid till att skriva.

Vi har även inplanerat att åka till Närke, Sagostigen och kryssning. Kanske även åka till Vingåker och köpa Chokladbollar på Delicatobutiken. Kläderna där på Outletten är svindyra och jag är snål så det blir ingenting med det.

Har sådan motivation just nu men kommer ingenstans känns det som, jag har väl sugit musten ur detta med! hehehe.

Nejdå, jag ska bli klar och så är det. Vill bara hitta tillbaka till den där glädjen och inspirationen jag hade för ett halvår sedan. Känner nästan ibland hur jag måste tvinga mig själv att sätta mig ner och ta det lugnt för att skriva? Dessutom tycker jag att det är jobbigt att sitta i en säng och skriva, men har ingen plats för ett skrivbord härinne så är det ju bra med det. Och att sitta ute med familjen och försöka skriva är som att skjuta sig i foten, för där kan du inte koncentrera dig alls. Hehe.

Nu klagar jag ju nästan bara, men det får man ju göra ibland. Kort och gott är jag trött, lite småstressad och överarbetad. Så igår tog jag med lillebror på bio och vi såg Warcraft i 3D, som ett avbrott i vardagen. Det var roligt och filmen var helt okej! Med jag hade helst velat se Now You See Me 2, jag är dock nöjd ändå!

Man får vara glad för det lilla, kan jag tycka. Nu inväntar jag bara lilla lillebror så han kan få sin leksak jag köpte till honom häromdagen. Tänk att jag kan vara så sniken mot mig själv, men honom kan jag köpa Merkurius åt typ. Skämt åsido! Snart dags för löning igen, fyller år på fredag.. och nu ska jag försöka fortsätta skriva. Sen duscha och byta sängkläder! Sedan bär det av mot Västerås för spökjakt.

Vi höres när vi höres!

 

*HINT HINT*

 

 Name (måste anges)

Email (måste anges)

Website

Speak your mind