Before & after

februari 17, 2016 | Leave a Comment


Om ni klickar på bilden blir den större.

Tänkte bara visa snabbt innan läggdags en före och efter-bild på det jag gjorde idag. Och förklara snabbt.

Det jag gör här är att jag bygger lager ovanpå orginalbilden, i Photoshop kan man gömma lager så man ser undersidan och på så sätt fånga färgerna. Det gillar inte jag utan jag vill sätta min egen touch och därför bygger jag toner själv, alltså startar jag ALLTID med en svartvit bild.

Ibland blir dom bättre, ibland lite sämre. Denna är jag inte supernöjd med för jag fick inte fram MIG, vilket jag fick i den andra (den första jag visade).

Jag vet inte hur andra gör sitt men såhär har jag alltid gjort, jag har provat cartoon och jag har provat metoden jag nämnde ovan men denna fungerar bäst för mig. Det jobbiga är att det tar ganska lång tid och då jag inte gärna visar upp någonting jag inte är stolt över så går det inte speciellt fort. Men denna är bara en Show & tell för att förklara lite hur jag går tillväga.

Jag finner detta sätt att bli mest photorealistic, är inget megafan av kladd och sådant där när ena sidan av ansiktet är gult och pannan är rosa. Ja ni fattar grejen, men smaken är ju som baken! Har sett många fina sådana också, men är ingenting jag vill ge mig in på.

I den här bilden har jag använt mig mest av en hudfärgad underton och byggt på med gula toner och röda toner, jag har använt mycket svart som ni kanske ser och även mycket vitt. Gillar dramat i bilden, men hade som sagt kunnat jobba mer på den och det kanske jag gör. Vi får se!

Nu ska jag lägga mig till sängs och ladda upp för ett 7 timmars pass, denna dag har gått fort.. Längtar tills i helgen då jag och mamsen ska ut på restaurang, kanske att min bror hänger med då vi ska se på Melodifestivalen ihop på lördag. Skojigt skojigt!

Godnatt så länge! :)Name (måste anges)

Email (måste anges)

Website

Speak your mind